Waarom kies je voor een mentor

Waarom kies je voor een mentor ?

Stel… je kan nog niet fietsen… Hoe zou je leren fietsen ?

Misschien bekijk je youtube filmpjes, lees je een boek ‘leren fietsen’. Bestudeer je de fiets, de trappers, het zadel, het stuur en de remmen. Bekijk je de filmpjes nog eens en nog eens en bedenk je hoe jij het gaat doen. Uiteindelijk ga je hopelijk toch eens op die fiets zitten, voel je hoe dat voelt en probeer je de eerste meters recht te blijven. Het voelt eng, nieuw en het vraagt veel doorzettingsvermogen en lef. Ook om, nadat je al eens valt, weer rechtop te krabbelen en weer op de fiets te kruipen. Maar uiteindelijk, na lang oefenen en vallen, zal je hopelijk kunnen fietsen.

Of… je kan ook iemand om hulp vragen. Iemand die reeds leerde fietsen, iemand die de kneepjes kent en tips kan geven. Iemand die meteen met jou aan de slag gaat, er is als het eng voelt en jou bijstaat. Iemand die er is bij jouw eerste keer proberen en iemand die er is als je valt. Die samen met jou op zoek gaat wat je nodig hebt om weer sneller terug op de fiets te kruipen en het minder eng te laten voelen. En voor je het beseft, zit je daar op die fiets. Te schitteren, te stralen, op weg naar… waar je maar wil.

Dat is wat ik, als jouw mentor, voor jou wil betekenen. Vanuit ervaring, vanuit kennis jou ondersteunen om gericht en sterk een nieuwe wereld te ontdekken.

Neem contact met me op of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Previous

Next